Praktisk information

Informationer og nyhedsbrev

Til medlemmer

Der kommer et nyhedsbrev ca. 1 måned før et arrangement med link til tilmelding til arrangementet.

Til ikke-medlemmer

Der kommer mindst to nyhedsbreve om året, og der bliver pr. mail givet besked om kommende foredrag, hvis der er ledige pladser senest 14 dage før selve forfatteraftenen.

Desuden er det muligt via www.detkvindeligelitteraturselskab.dk at finde oplysninger om kommende forfattere.

Hvis der opstår fejl med nyhedsbrev pr. mail, kan man kontakte Susanne Andreasen, mail: sua@all-web.dk.

Sted

Håndværkerforeningen, Allégade 16, 8700 Horsens.

Tidspunkt

Kl. 19.30 – Dørene bliver åbnet en time før.

Pris

Medlemskab 225 kr. pr. år. Efter 1.3.20 koster billetter 100 kr. pr. arrangement for medlemmer. For ikke-medlemmer koster billetter 175 kr.

Fornyelse af medlemskab

Medlemskabet skal fornys hvert år, sker der automatisk udmeldelse.

Ledige medlemskaber udbydes hvert år ved årsskiftet, og annonceres i nyhedsbrevet og på hjemmesiden. Det er ikke muligt at blive skrevet på en venteliste.

Billetter og betaling

Tilmelding til foredrag og betaling for såvel foredrag og medlemskab ske via nettet på Place2book.

Når man har købt billet til et foredrag kan man ikke få pengene tilbage , men man er velkommen til at give/sælge billetten videre til til et medlem på Det Kvindelige Litteraturselskabs Facebook side.

Er der åbnet for billetter til ikke medlemmer, må du også sælge den til en veninde, der ikke er medlem af Det Kvindelige Litteraturselskab.

Billet

Du skal medbringe din billet, som du selv printer ud, når du har købt en billet til et foredrag. Hvis du ikke har mulighed for at printe din billet ud kan du vise den på din mobil, hvis du har mail på den.

Det ikke muligt at købe billetter eller forny medlemskabet ved døren mere – alt skal foregå  via nettet.

Gæster

Medlemmer har fortrinsret. I første omgang er det kun medlemmer, som kan købe en billet til et foredrag. Hvis der ikke er udsolgt 14 dage før, åbnes billetsalget også for ikke-medlemmer af Det Kvindelige Litteraturselskab.

Forslag

Forslag til forfattere og andre aktiviteter modtages med glæde. Kontakt Lisbeth Christensen, tlf. 28975319, mail: lisbethchristensen51@gmail.com

Der er lukket for kommentarer.