Jens Christian Grøndahl – onsdag den 11. maj kl. 18.30

Jens Christian Grøndahl Foto: Wikimedia Commons

Onsdag den 11. maj kl. 18.30 byder vi velkommen til Jens Christian Grøndahl, som vil fortælle om sin bog “Min svage tro” fra 2021.

Forlagsbeskrivelsen:
Jens Christian Grøndahl er barn af en kulturradikal tid, hvor frigørelsen fra religionens beslag på samvittigheden satte dagsordenen. Men i en moden alder begyndte han at tænke anderledes om kristendommen …
Som dreng cyklede han alene til gudstjeneste. Siden gled han væk fra alt, hvad der hed kirke og tro. Ansporet af sine nærmeste har Jens Christian Grøndahl på kort tid bevæget sig fra afvisning over skepsis og tøven til igen at åbne sig for troen. Han fortæller her om at være formet af kristendommens historie og føle sig talt til af evangelierne, selv når de modsiger erfaringen og den moderne selvforståelse. Om ånd, afmagt og friheden ved at slippe kontrollen. Om fremmedes venlighed og om den svære udfordring, det er at tage imod og være den svage.

Arrangementet holdes i Håndværkerforeningen, Allégade 16 A, 8700 Horsens og starter denne gang allerede kl. 18.30.

Billetprisen for ikke-medlemmer er 200 kr. og inkluderer kaffe/te og snitter.
Du kan bytte din kaffekop ud med et glas vin i baren, hvis du foretrækker det – eller købe vin til 40 kr. pr. glas, hvis du gerne vil have begge dele.

Du kan gå ind på Place2Book og købe din billet via dette link: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/mt66sw9xq2

Derefter følger du instruktionerne. Husk at acceptere betingelserne, for ellers vil købet ikke gå igennem. Det er også en god ide at tjekke dit spamfilter, hvis du ikke modtager en bekræftelses-email med link til dine billetter.

Udgivet i Ikke kategoriseret, Kommende arrangementer. Bogmœrk linket.

Der er lukket for kommentarer.